Ayancık Sel / Sinop'u sel vurdu, Ayancık sular altında kaldı | Haber - Vitrinhaber vitrin haber 13.435 views8 year ago.

Ayancık Sel / Sinop'u sel vurdu, Ayancık sular altında kaldı | Haber - Vitrinhaber vitrin haber 13.435 views8 year ago.. Sinop'un ayancık ilçesinde temmuz ayı başında yaşanan sel felaketinde tahrip olan karakestane içme suyu hattı onarılarak tekrar ilçeye ulaştırıldı. Aracın içinde kimsenin bulunmadığı öğrenildi. Ayancık köylerinde mahsur kalan çok sayıda kişi kurtarılmayı bekliyor. Ahmet cengiz tarafından ayancık'ta toplandı. Samsun'da 9 kişinin hayatını kaybetmesine neden olan sağanak yağmur ve sel, sinop'un ayancık ve türkeli ilçelerini…

Çay üzerindeki köprü hasar gördü. Ayancık ilçesinin ortasından geçen ayancık çayı şiddetli yağışın tesiriyle taştı. İzlediğiniz ayancık sel 2013 videosu eklenmiş olup 102 kez izlenmiştir. Ahmet cengiz tarafından ayancık'ta toplandı. Aracın içinde kimsenin bulunmadığı öğrenildi.

Sinop'ta ikinci sel felaketi! - Internet Haber
Sinop'ta ikinci sel felaketi! - Internet Haber from www.internethaber.com
İlçenin ortasından geçen ayancık çayı taştı: Yollar göçük ve heyelanlar nedeniyle kapandı. Sinop'un ayancık ilçesi sele teslim oldu. Yine ayancık'ta sel nedeniyle bazı köylerimizde köprüler zarar gördü. Sinop'un ayancık ilçesinde etkili olan sağanak sele neden oldu. Sel sularına kapılan bir araç sürüklendi. Şu an haber kategorisinde, ayancuk kanalında yer alan ayancık sel 2013 isimli videoyu izliyorsunuz. Sel ardından hem genel kurmay komutanlığı, hem de sahil güvenlik bölgeye iki helikopter gönderdi.

Ayancık sel kurtarma operasyonu 2012.

Şu an haber kategorisinde, ayancuk kanalında yer alan ayancık sel 2013 isimli videoyu izliyorsunuz. Ayancık ilçesinin ortasından geçen ayancık çayı şiddetli yağışın etkisiyle taştı. Ayancık çayı taştı, araçlar sel sularında sürüklendi. Sinop ayancık'ta ve bartın'da sel nedeniyle kayıplar yaşandı. Ayancık 28 temmuz 2013 sel video görüntüleri detaylar: Sinop'un ayancık ilçesinde, sağanağın ardından çayın taşması sonucu bazı evleri ve iş yerlerini su bastı, mahsur kalanların kurtarılmasına çalışılıyor. Ayancık sel kurtarma operasyonu 2012. Ahmet cengiz tarafından ayancık'ta toplandı. Ayancık köylerinde mahsur kalan çok sayıda kişi kurtarılmayı bekliyor. Yine ayancık'ta sel nedeniyle bazı köylerimizde köprüler zarar gördü. Şehirde akşam saatlerinden beri etkili olan yağışlar hayatı. Subas golevic irmag nda sel felaketi kurtarma operasyonu. Ayancık çayı taştı, araçlar sel sularında sürüklendi.

Şehirde akşam saatlerinden beri etkili olan yağışlar hayatı. Sel sularına kapılan bir araç sürüklendi. Ayancık sel kurtarma operasyonu 2012. Çalışmaların yaklaşık 500 bin tl'ye mal olduğu belirtildi. 10 ağustos 2021 gün başalayan şiddetli sağanak yağmur sonrası ayancık'ta meydana gelen selden görüntüler.

Sinop'ta ikinci sel felaketi!
Sinop'ta ikinci sel felaketi! from www.internethaber.com
İlçe merkezindeki dere taşarken, araçlar birçok araç ise sel sularına kapıldı. Sinop ayancık'ta aşırı yağış sonucu sel meydana geldi. Sel sularına kapılan bir araç sürüklendi. Sinop ayancık sel gebelit köprüsü 28 temmuz 2013. 10 ağustos 2021 gün başalayan şiddetli sağanak yağmur sonrası ayancık'ta meydana gelen selden görüntüler. Sinop genelinde yaşanan sel nedeniyle oluşturulan kriz merkezi sinop valisi dr. Bartın'ın ardından bir sel haberi de sinop'tan geldi. Sinop'un ayancık ilçesinde, sağanağın ardından çayın taşması sonucu bazı evleri ve iş yerlerini su bastı, mahsur kalanların kurtarılmasına çalışılıyor.

Şu an haber kategorisinde, ayancuk kanalında yer alan ayancık sel 2013 isimli videoyu izliyorsunuz.

Ayancık ilçesinin ortasından geçen ayancık çayı şiddetli yağışın tesiriyle taştı. Sinop ayancık sel gebelit köprüsü 28 temmuz 2013. Fisierul audio ayanc k sel kurtarma operasyonu 2012 de la vitrinhaber vitrin haber se poate descarca gratuit in format mp3. İlçe merkezindeki dere taşarken, araçlar birçok araç ise sel sularına kapıldı. 09 temmuz 2012 pazartesi 14:31. Ayancık çayı taştı, araçlar sel sularında sürüklendi. Çay üzerindeki köprü hasar gördü. Ayancık ilçesinin ortasından geçen ayancık çayı şiddetli yağışın etkisiyle taştı. Ayancık gazetesi | sinop haberleri, son dakika ayancık haber. Şiddetli sağanak sonucunda ilçedeki çay taştı. Vitrinhaber vitrin haber 13.435 views8 year ago. Çalışmaların yaklaşık 500 bin tl'ye mal olduğu belirtildi. Sinop'un ayancık ilçesinde etkili olan sağanak sele neden oldu.

09 temmuz 2012 pazartesi 14:31. Samsun'da 9 kişinin hayatını kaybetmesine neden olan sağanak yağmur ve sel, sinop'un ayancık ve türkeli ilçelerini… Sinop genelinde yaşanan sel nedeniyle oluşturulan kriz merkezi sinop valisi dr. Çalışmaların yaklaşık 500 bin tl'ye mal olduğu belirtildi. Ayancık gazetesi | sinop haberleri, son dakika ayancık haber.

Sel suları önüne geleni yuttu
Sel suları önüne geleni yuttu from www.sozcu18.com
Yollar göçük ve heyelanlar nedeniyle kapandı. Bartın'ın ardından bir sel haberi de sinop'tan geldi. Sinop ve ilçelerinde etkili olan sağanak yağış ayancık ilçesini vurdu. Sinop ayancık'ta tomruk yüklerken hayatını kaybetti 1 month ago. Ahmet cengiz, ayancık'ta yaşananlarla ilgili basın organlarına bilgi verdi ve şöyle dedi: Yunus celal araz 3.500 views7 year ago. Sinop'ta etkili olan sağanak yağış ayancık ilçesini vurdu. Sinop'un ayancık ilçesinde etkili olan sağanak sele neden oldu.

Çalışmaların yaklaşık 500 bin tl'ye mal olduğu belirtildi.

Ayancık'ta geçen yıl temmuz ayında meydana gelen sel felaketi bu yıl temmuz ayında tekrar vurdu. Sinop ve ilçelerinde etkili olan sağanak yağış ayancık ilçesini vurdu. Yunus celal araz 3.500 views7 year ago. Çay üzerindeki köprü hasar gördü. Vitrinhaber vitrin haber 13.435 views8 year ago. Şehirde akşam saatlerinden beri etkili olan yağışlar hayatı. Subas golevic irmag nda sel felaketi kurtarma operasyonu. Ayancık çayı taştı, araçlar sel sularında sürüklendi. İzlediğiniz ayancık sel 2013 videosu eklenmiş olup 102 kez izlenmiştir. Sinop ayancık sel gebelit köprüsü 28 temmuz 2013. Ayancık çayı taştı, araçlar sel sularında sürüklendi. Sinop ayancık'ta aşırı yağış sonucu sel meydana geldi. Ayancık'ta büyük bir sel yaşandı.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama